Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвач: Левон Хампарцумян Декември е месецът, в който обичаме да експериментираме и за наш партньор в следващото издание на Бакхус Вечери сме поканили гост-готвач, който обича точно това - да предизвиква гастронома у нас с всякакви вкусови комбинации. Кулинарните умения на Левон Хампарцумян са достигнали статут на градска легенда, затова сме много щастливи, че ще ви дадем шанс да опитате някои от неговите любими ястия. За Левон кухнята е сърцето на един дом и затова той всеки ден отделя специално време в нея, през което обича да импровизира и да изненадва себе си и близките си с рецептите, които измисля. Той обича да пътува и да черпи вдъхновение от вкусовете, които открива и почти винаги се връща вкъщи с накупени не сувенири, ами различни подправки, сирена, меса. Затова и обича фюжън кухнята - там се съчетават всички различни кулинарни стилове. Това е идеята зад неговото декадентско четиристепенно меню, което обещава да ни изненада на всяка стъпка. Затова елате с нас на 4 декември от 19:30 ч., когато заедно с Левон ще обиколим света през вкусове и аромати. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина. |
|
Меню ❧ Welcome drink с The Singleton, приготвен от Ники Нейков, бранд амбасадор на Diageo Хапка с билково масло, червен хайвер и копър ❧ Amuse bouche Брускета с домашно маринована риба тон и сезонни зеленчуци Поднесено с чаша бяло вино Hans Wirsching Iphofer Silvaner Trocken 2018 ❧ Предястие: Шафранов басмати ориз със скариди, джиндифил, куркума, кашу и фламбирани сушени плодове Поднесено с чаша бяло вино Framingham Nobody’s Hero Pinot Gris 2018 ❧ Дижестив Домашно направено сорбе от нар ❧ Основно ястие: Свинско месо pata negra от Vivenda с бавно готвено кисело зеле и зелен пипер Поднесено с чаша червено вино Terre Carische Primitivo Puglia IGT Classici 2017 ❧ Десерт: Домашно направен матча сладолед Поднесено с Baileys |