Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Гост-готвач: Стефан Бенгтссон Есента идва с пълна сила, но ние сме тук, за да ви дадем един хубав и вкусен повод да не тъжите за лятото, а именно новото издание на Бакхус Вечери! Този път ще пътуваме до далечна Скандинавия, откъдето е и следващият ни гост-готвач - Стефан Бенгтссон. Той е родом от Швеция, но от 10 години живее и работи в България, като днес е директор за България на SAAB, както и председател и основател на Шведско-българската Търговска Камара. В свободното си време Стефан се отдава на една от големите си страсти - готвенето, която той винаги е използвал да събере заедно семейството и приятелите си. За него кулинарията е един от най-добрите начини да съхраним културното си наследство. Именно затова чрез тази вечеря ще дадем старт и на Шведската седмица в България, която ще се проведе между 3-13 октомври и чрез много събития ще ни даде още хиляди причини да обичаме Швеция. Затова елате с нас на 3 октомври от 19:30 ч., когато заедно със Стефан ще се потопим в магията на шведската кухня с неговото четиристепенно меню. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина. |
|
Меню ❧ Шведски amuse bouche Черен квасен хляб с маринована херинга, сметана и ситно нарязан червен лук Поднесено с чаша Ferro 13 The Boss Prosecco DOC 2018 ❧ Предястие: Пай с традиционно шведско сирене и гарнитура от нарязан червен лук, сметана и шведски червен хайвер Поднесено с чаша Speri Valpolicella DOC Classico 2018 ❧ Основно ястие: Rydberg - парчета телешко месо с хрян, сметана и суров жълтък Поднесено с чаша Alain Jaume Cairanne Les Travees 2014 ❧ Десерт: Ябълков пай с ванилов сос Поднесено с Baileys |
Кувертите са изчерпани |