С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Седмица на ресторантите "Българска кухня от бъдещето" (27 март • 2 април)

Бакхус
15 Март 2017, 10:38, 12213 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Каним ви на предстоящата "Седмица на ресторантите" на Бакхус, за да ви изненадаме с един нов прочит на българските традиционни рецепти. Главните готвачи на шест ресторанта са приготвили специално тематично меню, поднесено със селекция напитки, предоставени от нашите партньори.

Багри - София
Космос - София
Стария чинар - София
Таланти - София
Barillon 1909 - София
Come Prima - Банско

*За резервация, може да се обадите директно на ресторанта.

Партньори на седмицата:
・Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino и коняк Hennessy Fine de Cognac, предоставени от Авенди ООД
・Ракия Културна Отлежала
Изба Карабунар: Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015/ Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015

Ресторант Багри София

title


Ресторант Barillon 1909 София

title


Ресторант Космос София

title


Ресторант Come Prima Банско

title


Ресторант Стария Чинар София

title


Ресторант Таланти София

title

гр. София 1142, ул. "Петър Берон" № 9 (в района на НДК)
за резервации: 02 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: понеделник-събота: 11:00 – 22:00, след 17:00 ч

ВEЧЕРЯ

Меню, цена 36 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Предястие | Starter

Сфера от червени чушки с кремю от кaтък и въздух от спанак
Red pepper spheres with katuk crémeux and spinach air



Основно ястие | Main course

Бавно сготвено свинско филе с пататник, трушия от сезонни зеленчуци и капама сос
Slow cooked pork loin with patatnik, pickled seasonal vegetables and kapama sauce



Десерт | Dessert

Рачел от тиква с кокосов сладолед, туил от орехи и прах от виолетки
Pumpkin Rachel with coconut ice cream, walnuts tuile and violet powder