Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Кой готви? Когато говорим за Хилда Казасян, говорим за любов: любовта към семейството, любовта към музиката и любовта към добрата и вкусна храна. Страстта на Хилда към кулинарията винаги е била тясно обвързана със семейството й - от ранното детство прекарано между кухните на две националности с две баби, до ден днешен, когато тя се грижи и готви за дъщеря си и се стреми да предаде тази любов към храната и на нея. "Родих се с късмет, в семейство на музиканти", споделя тя. "Това стана през 1970-та в слънчев мартенски ден, в къща, пълна с музика, гости и ухание на всякакви вкусни неща." Любовта към музиката пък я откарва на пътешествия по света. По време на специализацията си в Италия и след многобройните турнета в различни страни, Хилда се среща с разнообразни кухни, вкусове, аромати и истории за хора и рецепти, които убедено я карат да вярва, че няма човек, който да не обича хубавото вино, вкусната храна и приятната атмосфера. На 23 февруари Хилда Казасян ще ви пренесе в света на музиката и храната, където ще вкусите личните й рецепти на фона на нейната любима селекция от песни. |
|
МЕНЮ Салата Карнъ салата - пържен патладжан и домат, овкусени с медено-горчичен сос и поръсени със сирене. Сервира се с Ballantine’s Finest Предястие Патешки дроб с праскови и сладко от зелени орехчета Сервирано с Graffigna Centenario Chardonnay Основно Телешко с манатарки Сервирано с Graffigna Centenario Malbec Десерт Арменска грис-халва с парче сладък салам Поднесен с Ballantine’s 12 Цена: 100 лв. |