Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Кой води курса? Ина и Роси са сестри и са основателите на Rosey’s mark, марката посветена на храна от български рози. Роси е креативният двигател зад Rosey’s mark. С професионална подготовка по Масови комуникации в СУ Климент Охридски и магистратура по Бранд мениджмънт и реклама, придобита в Istituto Europeo di Design в Милано, Италия, тя се грижи за развитието и идентичността на марката, за маркетинг комуникациите и дизайна. В сферата на дигиталния маркетинг получава съвети директно от Гугъл и е лице на българската версия на обучителната платформа "Дигитален гараж", чието обучение самата тя също е преминала. За нея създаването на добавена стойност чрез нов вид брандиране на един от символите на България – розата, е важна кауза. Ина е половинката в екипа, която се грижи за бизнес развитието и продажбите. С икономическо образование и магистратура по туризъм, за нея доброто име на България като културна и търговска дестинация винаги е било цел в професионалното развитие. С изострен интерес в сферата на предприемачеството, Ина е била българския представител на две поредни международни конференции GES (Global Entrepreneurship Summit), през 2015-та в Найроби, Кения и през 2016-та в Сан Франциско, Флорида, както и българският участник в програмата за млади предприемачи YTILI 2016 (Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative) в САЩ. Ина и Роси не са професионални шеф-готвачи, но целенасочено проучват и експериментират с ядливата роза в кулинарията. За тях това е част от работата им с концепцията за "Флорална гастрономия от България", както и любимо удоволствие. |
|
По време на workshop-а , ще имате възможност да се научите как да съчетавате вкуса на розата в различни ястия, предложени от нашите гост-кулинарни лектори в т.нар от тях "флорална гарстрономия" . Ето и ястията: - Специален доматен чили сос със рози - Телешки рибай с рози с гарнитура от печени зеленчуци и прясна рукола - Чийзкейк с рози и ягоди Накрая ще се почерпим с един уникален, отличителен & деликатен коняк - Hennessy Fine de Cognac, сервиран с вашето сладко творение - чийзкейк с рози и ягоди. Ще имате възможност да дегустирате и първата винена напитка с органик българска роза Дамасцена- Rose Qushe. Ако искате да преоткриете вълшебния вкус на българската ядлива роза и да научите повече за приложенията в кулинарията ви каним да станете част, макар и само за три часа, в нашия workshop. Кога? На 13 ноември 2016 г. Час? От 11ч - до 14ч Къде? В кулинарно училище Food Connection София, ул. "Ами Буе" 64, ет.2 Такса? 50лв. /заплаща се предварително по банка/ * Максимален брой участници в този workshop са 12. |