Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Рецепти от кухнята на първия афгански ресторант в България
Какво е да готвиш "българско" в чужбина и колко българско е то
На улица Славянска благозвучно и в такт се разнася звън от разбъркване на лед в 15 чаши едновременно
Кулинарно-криминалният роман вече е отделен жанр
Жан-Франсоа Кенен, собственик на Шато дьо Пресак, Сент Емилион, гран крю класе, пред "Бакхус"
Как една рецепта от "Ню Йорк Таймс" се превърна в най-обсъжданата тема в Америка (и не само)
Два месеца в Тбилиси в очакване на международния пробив на грузинската кухня
Съботен пазар, кошница зелено и сезонна рецепта за рьощи
За любимата грешка на Ален Вотие, какво е да си четиринадесето поколение винар, защо собственикът на Шато Озон никога не говори пръв при дегустации и къде отлежава виното на фамилията Вотие. Отговорът на тези и други въпроси - специално за "Бакхус".
Наръчник на родителя: проверени кина, театри и заведения в София, подходящи за вързаст 1+
Само едно нещо липсваше на първия български изцяло биосертифициран производител на вино, за да завърши напълно чаровния си, свеж и модерен образ: собствена изба. Е, тя вече е факт.
След като в миналогодишното издание на конкурса "Преди 10" спечели наградата за дебют, тази година столичният ресторант успя да спечели небцето на журито и така се пребори и за голямата награда, изпреварвайки Cinecitta, Este, Diwine и Rose в Бургас. Ресторантът спечели и още едно особено ценно отличие - вота на читателите.
За първи път българско вино взе златен медал и бе посочено като едно от големите открития от Балканите на едно от най-големите и престижни винени състезания в света. Това е Stallion 2011 на Анжелус Естейт.
Близо 750 деца от столични общински, частни и специализирани училища за деца с увреждания на възраст от 7 до 12 години ще вземат участие в традиционния Европейски ден за здравословно хранене и готвене с деца, организиран за осми път по инициатива на Представителството на Европейската комисия в България и Евро-Ток България.
С настъпващите топли дни всички вече се замисляме за нещо свежо в менюто, а какво по-свежо от любимия ни таратор. Именно на него е посветена темата на новия брой на "Бакхус", който вече е на пазара. Ще го познаете веднага по чудесната корица на илюстраторката Сияна Захариева.