Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
След изключителния успех на първото издание, S.Pellegrino се впуска в търсене на най-добрия Млад готвач в света
Изцяло реновиран хотел в Германия (Бавария) търси енергична и мотивирана личност за позицията главен готвач.
На 8 декември Винарна Свищов и Студия Трансмедия отвориха вратите на най-новия вино бар в София – MWAH
Над 500 деца на възраст от 7 до 11 години от столични училища се събраха в Арена "Армеец" по време на традиционния Европейски ден за здравословно хранене и готвене заедно с деца, осъществен с подкрепата на МЕТРО България
На 1 декември в хотел "Рамада" се проведе юбилейна конференция на тема "25 години "Да" на щастливото детство"
Признанието на The Irishman whiskey е в категорията Individual Awards-International, Best Irish Whisky Brand of the Year
Tullamore D.E.W. и уиски бар Caldo бяха домакини на ексклузивна дегустационна сесия под вещото ръководство на Джон Куин
Антонио Иванов е победителят в състезанието Bocuse d’Or Bulgaria. Неговият отбор, съставен още от помощник Симеон Николов и треньор Юлия Панджерова, ще представят България на европейските финали на надпреварата в Будапеща през 2016 година
След специална прожекция на филмагостите видяха презентация на пъдпъдък, агнешко и заек по рецептите на лондонския шеф Marcus Wareing, консултант на продукцията
През втората седмица на ноември Ви каним на уникално пътешествие в света на виното
От 22 октомври в магазинната мрежа може да бъде открита нова гама продукти сирене
От 28 октомври до 1 ноември включително, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще представи ново гурме меню в средиземноморския си ресторант "Коме Прима
На 28 ноември 2015 г. между 11:30 и 15:30 ч. хотел "Арена ди Сердика" организира третия за сезона съботен брънч със специалитети от средиземноморската кухня
Не всеки ден участваме в тайни мисии, скоростни гонки с лодки и преследвания на непознати места
В края на всяка година традиционно се провежда най-голямото в страната изложение за хотелско, ресторантско кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ
Софсток" ООД организира пресконференция, ВИП презентация и дегустация на италианските сиропи Fabbri
10 от най-добрите български шеф-готвачи подариха много настроение и позитивни емоции на децата от SOS приемните семейства в детското селище в Трявна на 3 октомври 2015 г
С 360-градусова гурме вечеря "Тайната на петата стихия" Лидл България отбеляза петата годишнина от стъпването си на българския пазар
Отличителни съставки, интересни техники на приготвяне на храната и ястията, повлияни от различни култури и разнообразни географски региони. Кухнята на народите по света се развива постепенно, а новостите се появяват на бял свят благодарение на иновациите и взаимодействието на културите и обичаите, доставяйки на небцето и обонянието апетитни и богати вкусове и аромати