Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Софийският квартал Стрелбище се сдоби с първия магазин Котлет – градската модерна месарницa
Над 100 вина от най-големите световни марки ще представи специалното изложение Spring Wine Testing, организирано от Домейн Бойар по случай 25-годишнината на компанията
За първи път в 20-годишната история на престижния Световен винен конкурс (Concours Mondial de Bruxelles), негов основен воден партньор ще е българска минерална вода – DEVIN
"Световното по вино", Concours Mondial de Bruxelles, започва на 29-ти април 2016 г. в Пловдив сутринта
Най-добрите професионални готвачи на България премериха сили в 9-то издание на Националната кулинарна купа, която се състоя на 22 и 23 април в Палата № 2 на Международния панаир в Пловдив
Uva Nestum Wine & SPA е място, от което не искаш да се отървеш, както първоначално планира героят на Ръсел Кроу. Uva Nestum Wine & SPA е място, на което искаш да посветиш времето и вниманието си
Ще бъдете изненадани и от прекрасните кулинарни предложения и тайни в приготвянето на здравословната храна
Комбинирането на уиски и храна е съвременна световна тенденция, която отваря врати към нови светове от вкусове и изживявания
Над 2300 служители и 11 магазина се грижат за нуждите на независимите предприемачи в България.
"Бургас 63" бе избрана за ракия № 1 на българския пазар
В The Residence Club в София baristo представи Modezia – първия бленд кафе от най-новата си линия Collection
Винарската изба започна успешно годината, с 4-та награда за Enira Reserva 2010 в класацията DiVino Топ 10 за 2015-та
МЕТРО Академия отпразнува своя четвърти рожден ден с парти за партньори и клиенти и невероятно гастронимечско шоу
Moët Rosé Impérial отново празнува любовта, сега!
На 21 януари 2016 г. под егидата на компаниите FineDays и "Тринити софт" се състоя конференция "Ресторант на бъдещето
Diageo Reserve World Class е най-голямото и най-авторитетното годишно събитие в барманската индустрия в света, а тазгодишното му издание е второто подред в България
Стара Загора ще бъде домакин на Национален кулинарен форум за модерна кухня
В дните на Карнавала във Венеция главният готвач на луксозния St. Regis Venice San Clemente шеф Роберто дал Сено ще пристигне за вълнуваща кулинарна визита в София