В дните на Карнавала във Венеция главният готвач на луксозния St. Regis Venice San Clemente шеф Роберто дал Сено ще пристигне за вълнуваща кулинарна визита в София.
По време на посещението си той ще готви заедно с курсистите на Кулинарна Академия HRC, по чиято покана е за втори път в България. В два дни на територията на Академията ще демонстрира за професионалисти и кулинари-ентусиасти, и как се приготвя първокласно тесто за прясна паста, а кулминацията ще е дегустационна вечеря на 27 януари в ресторант Таланти в София - за всички, които няма да успеят да отидат до Града на любовта за Карнавала.
Авторското 6-степенно меню за вечерята, наречено ‘Усещане за Венеция’, освен с традиционни италиански продукти, ще срещне софийската публика и с актуални тенденции и техники на приготвяне. Повече за менюто и как да резервирате ще намерите тук.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights