С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Рози в кулинарията" с Ина и Роси от Rosey’s mark

Бакхус
15 Ноември 2016, 16:05
Share Tweet Pin it Share
    Сухото червеновино е произведено от уникалния, световноизвестен, характерен за региона на Тракия сорт грозде - Мавруд и органик българска роза Дамасцена, има тъмен рубинено червен цвят.Атрактивен и завършен нос, богат на зрели плодове, с нотки на роза. Тялото е плътно и еластично, богато на меки танини.Елегантна структура и комплексност, с голяма хармония между плод и рози. Има дълъг и запомнящ се завършек.
22/32 снимки в галерията Сухото червеновино е произведено от уникалния, световноизвестен, характерен за региона на Тракия сорт грозде - Мавруд и органик българска роза Дамасцена, има тъмен рубинено червен цвят.Атрактивен и завършен нос, богат на зрели плодове, с нотки на роза. Тялото е плътно и еластично, богато на меки танини.Елегантна структура и комплексност, с голяма хармония между плод и рози. Има дълъг и запомнящ се завършек.

Реклама »

Реклама »