Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Гост-готвач: Георги Георгиев Без Георги Георгиев българската кулинарна сцена нямаше да е същата. Преди 18 години, заедно с партньора му Илиян Илиев, основават фирма "Томеко", която предоставя висококачествено професионално кухненско оборудване и цялостни решения за ресторанти, барове и хотели. Георги е меломан, експериментатор, има невероятна енергия и чар и обича хубавите и вкусни неща в живота, което е и причината "Бакхус" да го покани да закрие тазгодишното издание на "Бакхус вечери". Родом от Оряхово, той ще пренесе при нас традиционните крайдунавски рецепти и ще приготви шест-степенно меню, комбиниращо богатия дух на Северозападна България. Каним ви да се запознаете на живо с Жоро, да научите повече за Северозападния регион и да опитате неговото меню на 13 декември от 19:30 в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специално селектирани вина от Северозападна България. |
|
Меню: Стартер: ❧ Kълцана лютика Поднесено с чаша ракия Предястия: ❧ Гньетени сухи чушки - с лук и боб ❧ Рошковци с джоджен и просеник Поднесено с чаша бяло вино ORLA 2013, Borovitza, Danube plain, Vidin region, Bulgaria, Sauvignon blanc 40%, Chardonnay 40%, Rkatziteli 20% Рибно ястие: ❧ Пържен сом с марината от чесън и магданоз Поднесено с чаша бяло вино SOLENA 2013, Borovitza, Danube plain, Vidin region, Bulgaria, Chardonnay 50%,Sauvignon blanc 40%,Sauvignon gris 10% Месно ястие: ❧ Свинско месо с мачкан лук и качамак Поднесено с чаша червено вино Borovitza Gamza 2015 Десерт: ❧ Тиквеник с орехи Поднесено с дижестив греяна ракия |