Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвач: Яна Петкова В много телефони е записана като "Яна виното". Ето защо: Яна Петкова е възпитаник на Австрийската винена академия. Засега е единственият за България притежател на WSET Diploma. Член на дегустационния екип на "DiVino", сред учредителите и лекторите в Българската винена академия. Сложете която искате дума след "винен", и няма да сгрешите: консултант, експерт, автор, търговец, дегустатор. И може би, най-вече - просветител, дори само заради търпеливата отдаденост, с която прокара път на австрийските вина у нас. Има блог, създава ресторанти - СкараБар, Grape Central. Вярва, че най-големият късмет в живота е да си вадиш парите от това, което обичаш. Вярва, също, че виното учи преди всичко на смиреност. Накратко, Яна е човек, който не спира да се съревновава със себе си. Точно това ще направи и на нашата "Бакхус" вечеря. "Яна виното" ще влезе в кухнята и ще ни сготви "Първо виното". Очакваме ви на 27 септември от 19:30 часа в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко. |
|
Меню: Комплимент: Кошница с хляб, масло с яйце и сирене, мариновани маслини Салата: ❧ Цикория с мус от орехи и круши, бяла черница, сок от хавайско Нони Поднесено с чаша Maryan Sense of tears Dimyat 2017 Предястие: ❧ "Болонезе" от цвекло, козе сирене, доматен аспик, цвят от босилек Поднесено с чаша Maryan Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2016 Основно ястие: ❧ Кавърма Поднесено с чаша Maryan White Cuvee 2015 – Dimyat, Chardonnay, Sauvignon Blanc Десерт: ❧ Сладък картоф, шоколадово моле, Пекорино с шафран и пипер Поднесено с чаша Maryan Ivan Alexander 2015 |