Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
За инструктора Родена в западната част на Грузия, Тамта Калваши е наследила любовта си към френската култура и кухня от своето семейство и най-вече от баба си, преподавателка по френски и същевремено добър кулинар. На петнайсетгодишна възраст, Тами вече е ученичка във Франция, където остава цели 15 години. Там минава през една от трите най-престижни школи за гастрономия в света - Ferrandi в Париж. Там тя усвоява уменията на професионален готвач и сладкар. За да повиши знанията си в готвенето, започва последователно работа в три различни Michelin ресторанта. Неотдавна тя се мести в България и създава своето кулинарно училище за непрофесионалисти "My French Gourmandises" (май френч гурмандиз, което означава моите френски деликатеси). В нейната школа можете да се научите да приготвяте истински френски ястия с висококачествени български продукти. |
|
За курса Коледа е един от най-прекрасните празници в годината! Нека бъде вкусна! Нека бъде красива! Нека бъде благоуханна! Списание "Бакхус" и "Май Френч Гурмандиз" ви предлагат курс за "Класически Френски десерти по Коледа": - Réligieuses - Éclaires Какво ще научите и получите от курса - ще се научите да приготвяте специпично варено тесто, което се използва в повечето френски десерти, от което се правят и легендарните френски еклери; - ще се научите да приготвяте ганаш от тъмен и бал шоколад, кафе и малини; - ще ви открием всички тайни за шоколада и ганаша; - ще украсяваме десертите със специална коледна декорация; - ще отнесете вкъщи вашите кулинарни произведения. Накрая ще се почерпим с чаша отличен § деликатен Hennessy Fine de Cognac. Кога На 10 декември 2016 г. Час От 11ч- до 14ч Къде? В "Май Френч Гурмандиз" София, ул. "Банат" 5 Такса 50 лв. /заплаща се предварително по банка/ * Максимален брой участници в този workshop са 14. |