Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Кой ще води курса? В буквален превод от френски Amuse Bouche (Амюз буш) означава "удоволствие за устата". Школата е създадена преди пет години и се намира в Лозенец. Боби&Боби водят курсове за непрофесионалисти, организират кулинарни тиимбилдинги и обменят опит в кухнята с чужденци. Организират и много весели кулинарни курсове за деца. Били са част от "12-ет вечери на любителите готвачи" на Бакхус. Двамата са познати като "фудитата". Терминът е създаден в Щатите, за да опише "хора, които силно се интересуват от храната и всички нейни аспекти – от отглеждането й до приготвянето". Борис е учил приложна макроикономика и финанси в Америка. Именно там започва и да готви. Бояна е бакалавър по органична химия и магистър по медицинска химия в СУ и самата тя е доказателство за твърдението, че химията наистина помага много в кухнята. Казват, че за тях храната е в основата на всичко, тъй като тя е отговорна в най-голяма степен за здравето ни. Привърженици са на теорията за локалните продукти и сезонното хранене и смятат, че най-добрата диета е да се хапва от всичко, но в умерени количества. |
|
Коледа е най-вълшебното време в годината. Празникът, който събира семейството на една трапеза, изпълнена със светлина от свещи, аромати на канела, портокалови корички и вкусни домашни ястия, а усмивките и вълненията на децата някак неусетно ни пренасят в техния пъстър свят на игри и приключения. Ето защо Бакхус реши тази година да организира в началото на декември едно вкусно кулинарно приключение за вашите деца, наречено "Детската коледна работилница", за да се вдъхновите и приемете коледния дух в домовете си още в самото начало на този празничен месец. Ето какви десерти ще се научим да приготвяме с вашите деца:
Ще посрещнем децата ви с чаша домашен горещ шоколад, а накрая ще отнесат вкъщи своите кулинарни произведения, заедно с подаръците от нашите партньори. Ако искате да изненадате децата си и те да станат част от тази ароматна коледна магия, ако искате те да се научат да приготвят едни неустоими коледни десерти, ако искате те да се позабавляват, макар и само за три часа, можете да ги запишете в нашия workshop. Кога? На 3 декември 2016 г. Час? От 11ч- до 14ч Къде? В кулинарно училище за непрофесионалисти "Амюз Буш" ул. "Кораб планина" 8, 1407 София, Бизнес сграда Амрита, приземен етаж. Такса? 40лв. /заплаща се предварително по банка/ Възраст на децата: от 9 г. до 14 г. * Максимален брой участници в този workshop са 14. |