С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант 106

сп. Бакхус
05 Октомври 2016, 11:15
Share Tweet Pin it Share

Централ Парк Хотел София
гр. София, бул. Витоша 106
Телефон за резервации: 02/805 89 40 02/805 84 44
www.centralparkhotel.bg
работно време: от пон.- нед.: 11:00 – 23:00 часа

Обяд и Вечеря

Меню, цена 39 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

    Салата: Салата с тиква, бейби спанак и разноцветни чери домати
    Salad: Pumpkin, baby spinach and cherry tomatoes salad



    Предястие: Панирано яйце с брюноаз от зелевчуци и сос Холандес
    Starter: Breaded egg with brunoise vegetables and sauce hollandaise



    Основно: Телешко филе със Трюфел сос, поднесено със сладки картофи, аспержи и доматено конфи с билки
    Main course: Beef fillet with Truffle sauce served with sweet potatoes, asparagus, and tomato confit with herbs



    Десерт: Домашен пай с круши и Маскарпоне
    Dessert: Homemade pear pie with Mascarpone


    Share Tweet Pin it Share

    Реклама »