С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Напитки за "Седмица на авторската кухня" от 02 до 08 декември

сп. Бакхус
22 Ноември 2013, 15:38
Share Tweet Pin it Share

 

Цената на куверт за Седмица на ресторантите на Бакхус включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив, 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

ВИНЕНИЯТ ЛИСТ към менютата на ресторантите е изготвен и предоставен Домейн Бойар.


Next 20 Years Темпранийо 2011

Next 20 Years Шардоне х Совиньон блан 2011

Next 20 Years Розе Гренаш & Мурведър 2011

Гостите на седмицата през октомври, посветена на търсенето на различния вкус на националните кухни, ще имат възможност да опитат:

КОНЯК Hennessy Fine de Cognac

УЗО Adolo

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  напитки
1 Коментар

Реклама »