Играй и спечели специални награди с "Кралството на планетата на маймуните"

Дневник 06 май 2024, 10:00
null

През месец май един от най-успешните франчайзи ще се завърне на голям екран. На фона на много визуални ефекти "Кралството на планетата на маймуните" препуска през сложни политически пейзажи и морални дилеми, поставяйки на фокус фундаментални въпроси за човешката същност и съдбата на планета.

Действието на филма се развива няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, а хората преживяват като диваци. Когато нов тираничен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

Още преди филмът да е в киносалоните и малко след това "Форум филм България" и "Дневник" организират специална игра (тук), която ще даде възможност на почитателите на филма да спечелят оригинални награди:

- 4 бр. кинокомплект за филма "Кралството на планетата на маймуните";
- Голяма награда: 1 бр. ваучер за преживяване за двама "Премиум представление с мишелов и орел", предоставено от Makaroon.bg

Как изглеждат наградите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран потребител, на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте - трябва първо да се регистрирате, което става бързо и лесно.

Отговорилите правилно на въпроса от първо ниво участват в жребий за:

  • по 1 бр. кинокомплект за двама за филма "Кралството на планетата на маймуните"
Тези, които отговорят правилно във второ ниво:
  • по 1 бр. кинокомплект за двама за филма "Кралството на планетата на маймуните"
А отговорилите правилно на въпросите от двете нива на играта, ще бъдат включени в жребий за голямата награда:
  • 1 (един) брой ваучер за преживяване за двама "Премиум представление с мишелов и орел"
Първо ниво на играта:
В 10:00 ч. на 6 май ще бъде публикуван първият въпрос от играта и трите възможности за отговор. За да участвате, трябва да изберете един отговор и да натиснете бутона "Отговори". След като веднъж отговорите, не може да редактирате отговора си. На 12 май в 23:59 ч. нивото ще бъде затворено за гласуване.

Второ ниво на играта:
В 00:01 ч. на 13 май ще бъде публикуван и вторият въпрос от играта. Условията за гласуване ще бъдат същите като в първия етап. На 19 май в 23:59 ч. нивото ще бъде затворено за гласуване.Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.

Печалбите извън първо ниво се разпределят чрез жребий на 20 май след края на играта.

Може да играете веднага тук.

Режисьор на продукцията е Уес Бол, а в главните роли влизат Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

"Дневник" ви желае успех и през следващите дни ще ви разкаже всичко интересно около "Кралството на планетата на маймуните".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK