С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Карлсберг България представя нов сайдер - Somersby Apple Blend 2016

Карлсберг България
30 Септември 2016, 12:02
Share Tweet Pin it Share

Като чуем сайдер, всички се сещаме за Somersby. Това не е случайно, защото марката е лидер в сегмента на сайдерите в световен план, не само заради качеството си, но и заради иновациите, с които постоянно ни изненадва.

Тази година България е избрана да представи първия по рода си мътен сайдер Somersby Apple Blend 2016 с частици плод. Уникалното на тази серия се крие в трите сорта ябълки, като най-открояващият вкус е на добре познатата ни Златна превъзходна.

  • снимка: Карлсберг България



Мътността е естествена, придава се при ферментацията на единия сорт. Вкусът е по-различен от специфичния сладък вкус на останалите видове - той е сладко-кисел, по-слабо газиран и може да се консумира без лед, което го прави подходящ за есенните месеци.

Вкусовият профил на Somersby Apple Blend 2016 е особено подходящ да се съчетае с консумация на различни видове храни и това носи едно ново преживяване, което въздейства приятно на сетивата.
www.facebook.com/SomersbyBulgaria

  • снимка: Карлсберг България


Share Tweet Pin it Share

Реклама »