С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Music Wine Art House – MWAH

MWAH
05 Януари 2016, 11:35
Share Tweet Pin it Share

Баровете се радват на значителен успех и верни почитатели по света, макар и да предлагат само класики, наложили се с времето. Но дори и с тези ограничения, те внасят разнообразие и нетрадиционност на иначе скучноватата столична сцена.

На 8 декември Винарна Свищов и Студия Трансмедия отвориха вратите на най-новия вино бар в София – MWAH (Music Wine Art House), известно още и като "целувка".

И сега е момента да отбележим, че MWAH опровергава предходното мнение на голяма част от хората относно този тип заведения.

Разположено на спокойната ул.Шейново 2, това алтернативно място ще ви представи нови арт концепции за симбиозата между музиката, виното и изкуството.

Вечерта на 8 декември г-н Георги Василев - главен изпълнителен директор на Винарна Свищов и главен изпълнителен директор на Студия Трансмедия, откри събитието, разкривайки ни интересни детайли около създаването на MWAH.

Идеята за създаването му се заражда на около 9200 км. от София, в един от най-модерните градове в света - Токио.

И така три месеца по-късно се намираме на тихата софийска улица Шейново 2, където под старинна лампа се осветява табелата на вино бар MWAH.

Първото нещо, което ще ви грабне още с влизането е артистичната обстановка и завладяващата музика. Със стилен маниер и учтива усмивка ще ви посрещне любезния персонал на MWAH.

Екипът на MWAH са подходили по-мащабно и са помислили за детайлите- от интериора до отличната селекция от "Винпром Свищов".

Подбраното меню е в пълен унисон с винената листа.

На фона на традиционните софийски заведения, MWAH се откроява с артистичната си програма, с акцент върху изкуството, включващо тематични събития и дегустации.

За финал, ако трябва да опишем MWAH, то би било чаша удоволствие в студените зимни вечери.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  MWAH, вино бар, откриване, София

Реклама »