С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Начертайте пътя към бутиковите кулинарни изкуства и блестяща кариера –Институт за кулинарни изкуства при ВУМ в България

Бакалавърска степен по Гастрономия и Кулинарни Изкуства
30 Юни 2015, 17:16
Share Tweet Pin it Share

Институт за кулинарни изкуства – стартовата позиция на успелия готвач

Ако Вие сте креативен, артистичен и амбициозен и целите да постигнете успешна кариера в сферата на кулинарията, тук е идеалното място да поставите своето звездно начало. Разположен в красивия морски град – Варна, институтът за кулинарни изкуства предлага на своите студенти световно-призната диплома, отваряща врати към всички ресторанти с една, две и три звезди Мишелин в Европа. Бъдете артистичен, бъдете дизайнер, бъдете известен, бъдете оценяван, бъдете добре платен! Звучи ли Ви като успешно начало? Всичко това е възможно само с една стъпка – кандидатствайте в единствената в централна и източна Европа официално акредитирана бакалавърска програма по "Гастрономия и кулинарни изкуства". Превърнете хобито си в професия, превърнете това, което Ви прави щастливи в ежедневие!

Да бъдеш добър готвач - това не е професия. Това е изкуство!

Ние осъзнаваме, че хората не избират кариерата на готвач, защото е добре платена. Трябва да имате талант. Трябва да бъдете страстни. Трябва да сте креативни и винаги в търсене на нови рецепти и вкусове. Готварските умения не могат да се добият или научат от тежките книги и учебници. Те са дарба! Дарба, която трябва да се развива и споделя. И това става наша първа и основна цел в Институт за Кулинарни Изкуства. Ние помагаме на студентите си да открият правилния път в сферата на гастрономията и да следват това, в което са най-добри – готвене, ресторантьорство, дистрибуция, мениджмънт. Ние им предоставяме уникална възможност да се учат от доказани професионалисти, опитни главни готвачи на някои от най-известните ресторанти в Европа, както и да обменят опит и идеи помежду си като млади таланти. Предоставяме им среда, в която да се чувстват у дома или в собствената си кухня!

С какво сме по-различни?

Повечето хора биха казали, че са започнали да готвят без да притежават диплома за самопридобитите познания. Всички сме чували израза, че знанията без практика са безполезни. Но какво бихте казали за обратното? Възможно ли е да станете професионалист, без да познавате тънкостите на кулинарното изкуство? Това, което ние от ИКИ Ви предлагаме, е шансът да получите задълбочени познания за класическата и модерна кухня, за здравословното хранене и подходяща среда и оборудване. Представяме Ви единствената по рода си бакалавърска програма в централна и източна Европа, която ще Ви отвори врати към всички ресторанти, оценени с 1, 2 и 3 звезди Мишелин. А ако сте нетърпеливи да започнете кариерата си по-скоро, имате възможност да избирате между редица програми, съобразени изцяло с Вашите умения, цели и време. Нашите курсове и степени на висше образование зависят от Вашите предпочитания!

И това не е всичко....

Уникална атмосфера, която ще подбуди креативността Ви

Нашата модерно обзаведена кухня предоставя възможност на студентите да се докоснат до революционните иновации в кулинарните технологии и високите стандарти на водещите в световен мащаб ресторанти. Това, което няма да видите никъде другаде е лаборатория за сетивен анализ, достъпна за всички бъдещи готвачи. Освен модерния вътрешен дизайн, студентите имат достъп до голяма градина, в която отглеждаме обичайни и редки ядливи цветя и билки, уникални за България зеленчуци. Целта ни е да готвим свежи и разнообразни ястия, както и да предоставим възможност на кулинарите да развиват въображението си с нови специалитети и рецепти и да създават свободно своите произведения на изкуството.

Не губете време и усилия за познания, които никога няма да използвате

Мечтаете да станете мениджър на ресторант, но необходимите познания по математика, които Ви трябват, за да учите в университет, не са Ви нито приоритет, нито силна страна? Може да се съгласим с Вас, че в основата на добрите мениджърски умения не стоят математическите уравнения. Това, което Ви е необходимо е желание и способност да готвите, подбирате добрите продукти, сътворявате нови рецепти, да познавате клиентското поведение, както и екипа и отборната работа. Ние ще Ви покажем доказани практики за управлението на Вашата кухня или цяло заведение, както и за изграждане на концепции. ИКИ Ви предоставя уникална възможност да добиете познания и умения в реална работна среда, без да плащате огромни такси и да Ви засипват с огромни количества ненужна информация. Ние се фокусираме изцяло върху гастрономията и вярваме, че нашата програма ще Ви подготви по-добре, от което и да е икономическо образование. Ние сме тясно специализирани и опитни в изграждането на успешна и печеливша кухня.

Не пропускайте шанса да работите в ресторант с 2* Мишелинови звезди

И това не е просто препоръка! ИКИ дава на бъдещите готвачи достъп до широка база данни с възможности да открият най-подходящата реализация, според техните критерии и интереси. По време на следването си, всеки студент провежда няколко стажа в зависимост от продължителността на програмата, която е избрал. Ние знаем, че за изграждане на успешна кариера, опитът, както и контактите, са сред най-важните елементи. Точно за това провеждаме стажовете си в едни от най-добрите ресторанти в Европа!

За контакти:

ул. "Оборище" 13-A

Варна 9000

Тел. 0885398630

[email protected]

www.culinaryartseurope.com

Share Tweet Pin it Share

Реклама »