С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Премиум алкохолни брандове дефилират на червения килим в София

Selesta Trading
15 Юни 2015, 11:54
Share Tweet Pin it Share

Най-новата дистрибуторска компания на българския пазар Selesta Trading представи ексклузивнo селектирани премиум алкохолни напитки от цял свят, както и обновеното портфолио на "Изба Карабунар".

Представянето на компанията се състоя на 11 юни в Grand Hotel Sofia, а водещи бяха Яна Маринова и Камен Воденичаров.

Selesta Trading стартира на българския пазар с всички продукти на Изба Карабунар - вината Bulgarian Heritage и Contour; ракиите Културна, Културна специална резерва, Бастуните, както и вносни марки със специален фокус върху категория премиум и супер премиум.

Амбицията на Selesta Trading е в следващите години да се нареди сред най- големите компании за внос на премиум алкохол в България.

Сред специалните гости на събитието беше Илингин Игор Константинович - търговски аташе на Руската Федерация в България. Той представи новото предложение от руския завод на Stolichnaya- специалната премиум водка Stolichnaya Sever, която се лансира за първи път в България. Произведена с артезианска вода от руския север, Stolichnaya Sever, съчетава руските традиции в производството на водка с най-новите технологии в индустрията.

Лука Кардилио, посланик на Tito’s Handmade Vodka за Европа, разказа за най-бързо развиващия се бранд в света през последните две години, който се дистрибутира в България ексклузивно от Selesta Trading. Tito’s Handmade Vodka е оригинална майсторска водка от Северна Америка, със седалище в Остин, Тексас, създадена по лична рецепта на основателя на бранда и майстор дестилатор Берт "Тито" Бевъридж. С началото на производството си, той предизвиква своеобразна революция в дестилацията на водка, която проправя път за стотици други микро-дестилерии в САЩ.

Останалата част от портфолиото на Selesta Trading включва най-доброто от цял свят като: английски джин Broker’s London Dry Gin и No. 3 London Dry Gin; шотландско малцово уиски The Glenrothes; ромовете Matusalem Rum ets. 1872 - от Доминиканската република и The Pink Pigeon – от остров Мавриций; ирландското уиски The Irishman Handcrafted Whisky; френският коняк Bisqiut; и средиземноморският джин Gin Mare Mediterranean Gin.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »