С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Представяне на подправки KOTANYI GOURMET с Ути Бъчваров и Димо Димов

KOTANYI
03 Декември 2014, 17:17
Share Tweet Pin it Share

На 01.12.2014 в елегантния бизнес ресторант "Pure" австрийската фирма KOTANYI представи своята гурме линия от билки и подправки за професионални клиенти KOTANYI Gourmet . С артистичното присъствие на Ути Бъчваров и виртуозните изпълнения на известния шеф Димо Димов събитието се превърна в истински кулинарен празник.

KOTANYI e австрийска фамилна компания, създадена от Янош Котани през 1881. Тя е единствената фирма за подправки с такава история, лидер в над 20 страни в Европа, Повече от век във фабриката до Виена КOTANYI селектира и преработва билки и подправки от най-добрите места по света. Името KOTANYI е символ на изключително качество.

Гостите - майстори готвачи от елитни ресторанти от столицата и страната и екипът на фирма Авенди – официален дистрибутор на KOTANYI за България се насладиха на специалитетите, приготвени от Димо Димов, овкусени с впечатляващите подправки KOTANYI. : Яйце а ла Пасар, пиле джърк с джинджифил и пушен червен пипер, телешки стек с пипер плюс, пикантни ребърца, пуйка тика масала с мадраско къри, сьомга сатай , тиквички с киноа, рататуй и "Пет билки Провансал".

Акцент в презентацията бяха пушеният червен пипер, който е с благороден сладък вкус и уникален аромат, защото се опушва на дъбови дърва, ароматната смес " Пет билки Провансал" , пикантните и изключително апетитни "Микс за Ребърца с мед", "Микс Грил Аржентина" и "Микс за Риба", както и шедьовърът " Пипер плюс" – майсторски микс от едро натрошен черен пипер в букет от сушена червена чушка и класически градински аромати. Шафранът на KOTANYI, който е ненадминат по качество и специалната Бурбонска Ванилова пръчица също бяха сред гурме инструментите на кулинарното шоу и неговия финален акорд – вариации на крем брюле, шафранова панакота и кейк с червено цвекло и шоколадов ганаш.

Мария Лазарова, представител на KOTANYI за България подчерта, че KOTANYI означава традиция, експертиза и високи критерии! Историята на фирмата е история на вдъхновение и творчество.Мисията на KOTANYI е да гарантира най-високо качество и сигурност на подправките, които предлага, за да отговори на желанията на своите клиенти и да ги вдъхновява за творческо готвене всеки ден. KOTANYI вярва , че е истинско удоволствие да експериментираш, да откриваш нови кулинарни тайни и да виждаш как една щипка аромат и вкус може да превърне ястието в нещо изключително.

Гостите имаха възможност да се уверят във високото качество на подправките и в удобството на практичните гастро буркани на KOTANYI, които нямат аналог на нашия пазар.

С две думи : От професионалисти – за професионалсти!

Домакините благодариха на гостите с подарък - мостри от продуктите KOTANYI, красива книжка за подправките и обръщение към всички майстори готвачи.

"Вие владеете кулинарното изкуство. Бъдете вдъхновени за творчество всеки ден.

Ние ще бъдем Ваши помощници".

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    bramasole
    13, 54, 09 Декември 2014, 13:54

    С микса за ябълков щрудел на KOTANYI винаги се получава много вкусен и ароматен сладкиш!
    Фен съм на продуктите им.

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р

    !

Реклама »